διαβήτη: ζουν με αντλία ινσουλίνης

Τάσεις διαβήτη

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν. ο διαβήτης χρησιμοποιεί αντλίες ινσουλίνης αντί για καθημερινές βολές για να διαχειριστεί το ασθένεια. Οι αντλίες τους δίνουν περισσότερη ελευθερία να τρώνε, να κοιμούνται και να ασκούν όταν το. θέλω. Μια αντλία μπορεί να είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την αποτροπή προβλημάτων όπως το πολύ lo; σάκχαρο αίματος.

Πώς να ζήσετε με μια αντλία ινσουλίνης

Μερικοί λένε ότι επιλέγουν το whic. η αντλία στη χρήση είναι στην πραγματικότητα δυσκολότερη από την απόφαση να μεταβείτε σε μια αντλία στα έλατα. θέση. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες αντλίας ινσουλίνης και κάθε αντλία είναι ελαφριά. διαφορετικός.

Ρωτήστε τα μέλη της ομάδας διαβητικών σας που αντλούν το? συνιστώ. Αν έχετε ασφάλιση, μάθετε ποιες μάρκες αντλιών καλύπτονται. Ο; ζητήστε από τις εταιρείες αυτές να σας στείλουν πληροφορίες. Οι εταιρείες αντλίας ινσουλίνης επίσης hav? ιστοσελίδες όπου μπορείτε να πάρετε κάθε είδους πληροφορίες. Ο γιατρός σας για το διαβήτη. πιθανότατα θα έχετε μια ποικιλία αντλιών που μπορείτε να δείτε.

Becaus; οι βελτιώσεις στις αντλίες ινσουλίνης συμβαίνουν τόσο γρήγορα, το τοπικό νοσοκομείο σας. έχουν ανοικτές κατοικίες μερικές φορές το χρόνο, έτσι ώστε οι κατασκευαστές αντλιών να μπορούν να παρουσιάσουν το προϊόν τους. και να σας πω πώς λειτουργούν.

Ζητήστε από την εταιρεία να στείλει μια πώληση. εκπρόσωπος στο σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε κάθε αντλία που χρησιμοποιείτε. εξετάζοντας πόσο εύκολο είναι να προγραμματίσετε την αντλία και να μάθετε πώς να δίνετε. τον εαυτό σας ένα bolus (επιπλέον ινσουλίνη).

Θα πρέπει να είστε σε θέση να δοκιμάσετε ou? την αντλία με αλατούχο διάλυμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε πραγματικά πώς λειτουργεί ένα? αισθάνεται.

Th; Η περιοχή έγχυσης είναι η περιοχή στο σώμα σας όπου έχετε συνδέσει το έγχυμά σας. σειρά.

Συνδέοντας την αντλία σας σε μια ζώνη μέσης ή τη μεταφέροντάς την στην τσέπη σας μπορεί να είναι η ουσία. προφανείς επιλογές, αλλά όταν δεν έχετε ζώνη μέσης ή τσέπη, δεν έχετε? έρχονται με άλλες ιδέες.

Αν φοράτε την αντλία σας σε μια ζώνη o; κάπου αλλού με απλό βλέμμα, μπορεί να έχετε ερωτήσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα δικαιολογήσουν. νομίζετε ότι φοράτε ένα τηλεειδοποιητή, ειδικά αν οι σωλήνες σας είναι εκτός οράσεως. Μα εγώ; η σκέψη να πρέπει να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με τον διαβήτη σας ενοχλεί yo? υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρατήσετε την αντλία σας κρυμμένη. Απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε t; την αντλία σας εύκολα όταν τρώτε ή χρειάζεται να διορθώσετε το επίπεδο σακχάρου στο αίμα σας.

Οι εταιρίες αντλίας προσφέρουν διάφορους κατόχους που ταιριάζουν στις αντλίες τους και επιτρέπουν στο yo; για να μεταφέρετε την αντλία σας στον μηρό σας, στο μοσχάρι σας ή στο χέρι σας. Ένδυση makers ar; αρχίζοντας να κάνει τα ρούχα ειδικά για τους χρήστες της αντλίας ινσουλίνης, με specia? κρυμμένες τσέπες.

Ακολουθούν κάποιες άλλες ιδέες

Ορισμένες αντλίες συνδέονται απευθείας με το σώμα και δεν χρειάζονται σωληνώσεις. Μια απομακρυσμένη συσκευή ελέγχει την αντλία. Ορισμένες αντλίες είναι διαθέσιμες και δεν χρησιμοποιούν σωληνώσεις ή τηλεχειριστήριο. Μια αντλία χωρίς σωληνώσεις ονομάζεται μερικές φορές μια “επίστρωση αντλίας”.

Ο προγραμματισμός μπροστά μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα ταξίδια σας πιο εύκολα. Εδώ είναι som; συμβουλές

Διαβήτη (2014). Πρότυπα ιατρικής περίθαλψης στον διαβήτη-2014. Diabetes Care, 37 (Suppl 1): S14-S80. DOI: 10.2337 / dc14-S014. Πρόσβαση στις 7 Ιανουαρίου 2014.

Σύνδεσμος διαβητικών (που προσεγγίστηκε τον Μάρτιο του 2014). Αντλίες ινσουλίνης. Διαθέσιμο onlin; http: //www.diabetes/living-with-diabetes/treatment-and-care/medication/insulin/insulin-pumps.html.

Beaser RS ​​(2010). Χρήση ινσουλίνης για τη θεραπεία του διαβήτη: Γενικές αρχές. Στο RS Beaser, ed., Diabetes Deskbook του Joslin: Οδηγός για τους Primary Care Providers, 2η έκδοση, σελ. 263-296. Βοστώνη, MA: Κέντρο διαβητικών Joslin.

Ε. Gregory Thompson, MD – Εσωτερική ιατρική? David C. W. Lau, MD, PhD, FRCPC – Ενδοκρινολογία

20 Ιουνίου 2014