κυστική ίνωση: βοηθώντας το παιδί σας να βήξει βλέννα

Κυστική ίνωση αιτία? βλεννώδη να γίνει παχύ και κολλώδες, το οποίο μπορεί να φράξει th? πνευμόνων και προκαλούν σοβαρά προβλήματα. Μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να διατηρήσει το lun. και να αποφεύγονται οι επιπλοκές από την συσσώρευση βλέννας και η απόφραξη από την εκτέλεση. μια τεχνική απελευθέρωσης των αεραγωγών (ACT). Η ορθοστατική αποστράγγιση και η κρουστική κρούση (P; P) είναι μία από τις πολλές τεχνικές απομάκρυνσης των αεραγωγών που βοηθούν στη διαύγαση του mucu. από τους πνεύμονες του παιδιού σας.

Πώς μπορώ να κάνω οπισθία αποστράγγιση;

Υπάρχουν σοβαρές. θέσεις στάσης αποστράγγισης. Οι διαφορετικές θέσεις βοηθούν στην αποστράγγιση βλεννογόνου. διαφορετικά τμήματα των πνευμόνων. Όλοι οι άνθρωποι που έχουν κυστική ίνωση shoul? κάνουν όλες τις θέσεις εκτός από τα μωρά, οι οποίοι δεν πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτό. θέση “προς τα κάτω” (“ανατροπή”). Η απόκλιση ενός μωρού μπορεί να προκαλέσει παλινδρόμηση, η οποία είναι η ώρα. το περιεχόμενο του στομάχου εισέρχεται στον οισοφάγο.

Να σας μιλήσω; γιατρό ή εσένα. αναπνευστικό θεραπευτή πριν από την έναρξη PD & P. ​​H; ή μπορεί να σας δείξει πώς η θεραπεία γίνεται και να σας πω πόσο συχνά και ο Ho? μακρά η θεραπεία πρέπει να είναι. Οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν το PD & P να γίνει ένα. τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Το PD & P είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. ΕΓΩ; συνήθως διαρκεί 20 έως 30 λεπτά. Σε γενικές γραμμές, ένα μωρό ή μικρό παιδί που έχει n; τα συμπτώματα της κυκλοφοριακής συμφόρησης ενδέχεται να απαιτούν μικρότερο χρόνο θεραπείας από ένα μεγαλύτερο παιδί. ακούγεται συμφορημένο και βήχει πολύ.

Στην αρχή, PD & P ca? φαίνεται περίπλοκο. Αλλά με τη βοήθεια και την πρακτική, η θεραπεία γίνεται ευκολότερη. ειδικά όταν παρατηρείτε τα οφέλη για το παιδί σας. Είναι σημαντικό να δ. Αυτές οι ασκήσεις ακριβώς όπως καθοδηγούνται.

Egan Μ (2011). Κυστική ίνωση. Στο RM Kliegman et αϊ., Eds., Nelson Textbook of Pediatrics, 19th ed., Σελ. 1481-1497. Φιλαδέλφεια: Σόντερς.

John Pope, MD – Παιδιατρική? Catherine O’Malley, RRT – Αναπνευστική Θεραπεία

9 Σεπτεμβρίου 2014