συμπτώματα άνοιας: συμπτώματα διαφορετικών τύπων άνοιας

Συμπτώματα o; η άνοια ποικίλει ανάλογα με την αιτία και την αιτία. περιοχή του εγκεφάλου που επηρεάζεται. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν

Τα συμπτώματα της άνοιας που έρχονται ξαφνικά να προτείνουν? αγγειακή άνοια ή δυνατότητα; παραλήρημα, το οποίο είναι βραχυπρόθεσμη σύγχυση που προκαλείται από ένα νέο o; επιδείνωση της ασθένειας.

Είναι σημαντικό t; γνωρίζουμε ότι η απώλεια μνήμης μπορεί να προκληθεί από άλλες καταστάσεις εκτός από την άνοια, κατάθλιψη και ότι αυτές οι καταστάσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν. Επίσης, περιστασιακά troubl? με τη μνήμη (όπως το να ξεχνάμε σύντομα το όνομα κάποιου) μπορεί να είναι ένα φυσιολογικό μέρος o. γηράσκων. Αλλά εάν ανησυχείτε για απώλεια μνήμης ή αν κάποιος αγαπημένος έχει απομνημονεύματα, απώλεια που χειροτερεύει, δείτε το γιατρό σας.

Απώλεια μνήμης. Αυτό είναι συνήθως το νωρίτερο και το mos; αισθητό σύμπτωμα. Προβλήματα που υπενθυμίζουν recen; γεγονότα ή αναγνωρίζοντας τους ανθρώπους; θέσεις · Τα προβλήματα με την εύρεση των σωστών λέξεων. Προβλήματα προγραμματισμού και εκτέλεσης εργασιών, suc; όπως εξισορροπεί ένα βιβλίο επιταγών, ακολουθώντας μια συνταγή, ή γράφοντας? επιστολή; Τα προβλήματα που ασκούν κρίση, όπως η γνώση του τι; σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επίλυση προβλημάτων διάθεσης o? συμπεριφορές · Η κατάθλιψη είναι κοινή, και η διέγερση ή η επιθετικότητα ma? συμβούν; Δεν τηρούν την προσωπική φροντίδα, όπως η περιποίηση o? μπάνιο.

Οι άνθρωποι που έχουν? η άνοια με τα σώματα Lewy έχει συχνά εξαιρετικά λεπτομερή εικόνα. οπτικές ψευδαισθήσεις. Και μπορεί να πέσουν συχνά? Το πρώτο σύμπτωμα. o; η μετωπιαγωγική άνοια μπορεί να είναι αλλαγές προσωπικότητας o. ασυνήθιστη συμπεριφορά. Τα άτομα με αυτή την πάθηση μπορεί να μην εκφράζουν καμία φροντίδα. άλλοι, ή μπορεί να λένε αγενείς πράξεις, να εκθέσουν τους εαυτούς τους ή να κάνουν σεξουαλικά. ρητά σχόλια.