εξάνθημα πάνας προετοιμασία για το ραντεβού σας

Γενικά, ένα εξάνθημα πάνας μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία στο σπίτι. Κάντε μια συνάντηση με τον γιατρό του μωρού σας εάν το εξάνθημα επιδεινωθεί παρά τις αρκετές ημέρες θεραπείας στο σπίτι, είναι σοβαρό ή εμφανίζεται μαζί με πυρετό.

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας.

Τι μπορείς να κάνεις

Παρακάτω υπάρχουν μερικές βασικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον γιατρό σας για το εξάνθημα της πάνας.

Τι να περιμένετε από το γιατρό σας

Ο γιατρός σας πιθανόν να σας ζητήσει μια σειρά ερωτήσεων. Εάν είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε αυτές, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να ξεπεράσετε τα σημεία που θέλετε να μιλήσετε σε βάθος. Ο γιατρός σας μπορεί να σας ρωτήσει

Κατά το χρόνο που προηγείται του ραντεβού σας, αποφύγετε προϊόντα που φαίνεται να προκαλούν το εξάνθημα του μωρού σας. Πλύνετε το κάτω μέρος του μωρού σας με νερό μετά από κάθε αλλαγή της πάνας. Αποφύγετε τα σαπούνια και τα μαντηλάκια που περιέχουν αλκοόλ ή άρωμα.

Δώστε στο μωρό σας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για την πάνα, έτσι ώστε το δέρμα του / της να έχει την ευκαιρία να παραμείνει ξηρό και να αρχίσει να θεραπεύεται. Όταν χρησιμοποιείτε τις πάνες, τα αλλάζετε συχνά και εφαρμόζετε μια κρέμα, μια λοσιόν, μια πάστα ή μια αλοιφή για να λειτουργήσει ως εμπόδιο μεταξύ του δέρματος του μωρού σας και μιας βρώμικης πάνας.

Τι μπορείτε να κάνετε εν τω μεταξύ