κατάθλιψη: σταματήστε τις αρνητικές σκέψεις

Τάσεις κατάθλιψης

Κατάθλιψη i; μια ασθένεια που κάνει ένα άτομο να αισθάνεται λυπηρό και απελπιστικό μεγάλο μέρος του χρόνου. Το’; διαφορετική από την αίσθηση λίγο λυπημένη ή κάτω. Η κατάθλιψη μπορεί να αντιμετωπιστεί με πνεύμα. συμβουλές ή φάρμακα ή και τα δύο.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγιή σκέψη για να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη;

Το πρώτο βήμα είναι να παρατηρήσετε και να σταματήσετε τις αρνητικές σκέψεις σας ή “αυτο-συζήτηση”. Αυτο-ομιλία είναι αυτό που νομίζετε και πιστεύετε abou? τον εαυτό σας και τις εμπειρίες σας. Είναι σαν ένα τρέχον σχόλιο στο κεφάλι σου. Η αυτο-ομιλία σας μπορεί να είναι λογική και χρήσιμη. Ή μπορεί να είναι αρνητική και όχι? βοηθητικός.

Το επόμενο βήμα είναι να αναρωτηθείτε αν οι σκέψεις σας είναι χρήσιμες ή δεν βοηθούν. Ελαφίνα; τα αποδεικτικά στοιχεία υποστηρίζουν την αρνητική σας σκέψη; Μερικές από τις αυτο-ομιλίας σας μπορεί να είναι αλήθεια. Ή μπορεί να είναι εν μέρει αλήθεια αλλά υπερβολική. Υπάρχουν διάφορα είδη παρανοήσεων. σκέψεις. Ακολουθούν μερικοί τύποι για να αναζητήσετε

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε μια πιο χρήσιμη σκέψη για να αντικαταστήσετε τη μη βοηθητική.

Κρατήστε ένα περιοδικό της σκέψης σας. είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους πρακτικής διακοπής, ρωτώντας και επιλέγοντας τις σκέψεις σας. Σας ενημερώνει για την αυτο-ομιλία σας. Καταγράψτε κάθε αρνητικό o; αναξιόπιστες σκέψεις που είχατε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε. στο τέλος της ημέρας σας, κρατήστε ένα σημειωματάριο μαζί σας, ώστε να μπορείτε να γράψετε ένα? παράλογες σκέψεις όπως συμβαίνουν. Στη συνέχεια, γράψτε ένα χρήσιμο μήνυμα t. διορθώστε τη μη χρήσιμη σκέψη.

Αν το κάνετε αυτό κάθε μέρα, ακριβής και helpfu? σκέψεις σύντομα θα έρθουν φυσικά σε σας.

Αλλά εκεί ma; να είστε κάποια αλήθεια σε μερικές από τις αρνητικές σκέψεις σας. Μπορεί να έχετε κάποια πράγματα yo? θέλετε να εργαστείτε. Εάν δεν εκτελέσατε όπως θα θέλατε σε κάτι? γράψτε το κάτω. Μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο για να διορθώσετε ή να βελτιώσετε αυτήν την περιοχή.

Εάν θέλετε, θα μπορούσατε επίσης να γράψετε τι είδους παράλογο όμως; είχες. Οι καταχωρήσεις σε ημερολόγια μπορεί να φαίνονται κάτι τέτοιο

Σταματήστε την αρνητική σας σκέψη

Ρωτήστε τι είδους αρνητική σκέψη είχατε

Επιλέξτε μια ακριβή, χρήσιμη σκέψη

Είμαι λυπημένος που δεν το έχω. ΠΟΛΛΟΥΣ φιλους. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να με συμπαθούν.

Εστίαση o; αρνητικός

Έχω κάποιους φίλους, έτσι ξέρω ότι μπορώ να κάνω. οι φιλοι.

Θα έπρεπε να παντρευτώ. Είμαι 30. Αν δεν το κάνω, αυτό σημαίνει ότι είμαι χαμένος.

Πρέπει

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα συναντηθώ. το σωστό άτομο από τη στιγμή που είμαι 30. Αν δεν παντρευτώ μέχρι τότε, έχω ακόμα hav? χρόνο για να βρεθεί μια καλή σχέση.

Έχω απολύσει. Δεν θα πάω ποτέ. μια άλλη δουλειά.

Εξαιρετική γενναιοδωρία

Η εταιρεία μας αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα. Έχω απολύσει. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να πάρετε μια άλλη δουλειά, αλλά ξέρω. θα.

Αν δεν πάρω μεγάλο raise a, την επόμενη αναθεώρηση, τότε σημαίνει ότι δεν έχω μέλλον με αυτήν την εταιρεία.

Ολα ή τίποτα

Θα ήθελα πολύ να πάρω ένα μεγάλο raise. Μα εγώ; ενδέχεται να μην είναι στον προϋπολογισμό της εταιρείας φέτος.

Hart SL, Hart ΤΑ (2010). Το μέλλον των γνωστικών συμπεριφορικών παρεμβάσεων στη συμπεριφορική ιατρική. Εφημερίδα της Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας: Διεθνής Τριμηνιαία, 24 (4): 344-353.

Layus Κ et αϊ. (2011). Παροχή ευτυχίας: Μετάφραση θετικής ψυχολογικής έρευνας παρέμβασης για τη θεραπεία μεγάλων και μικρών καταθλιπτικών διαταραχών. Journal of Alternative and Complementary Medicine, 17 (8): 675-683.

Lightsey OR, et αϊ. (2012). Μπορεί η θετική σκέψη να μειώσει την αρνητική επίδραση; Δοκιμή των πιθανών μηχανισμών μεσολάβησης. Εφημερίδα της Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας: Διεθνής Τριμηνιαία, 26 (1): 71-88.

McKay Μ, et αϊ. (2011). Αλλαγή μοντέλων περιορισμένης σκέψης. Σε Σκέψεις και Συναισθήματα: Έλεγχος της διάθεσης και της ζωής σας, 4η έκδοση, σελ. 27-45. Όκλαντ, Καλιφόρνια: Νέος Harbinger.

McKay Μ, et αϊ. (2011). Αντιμετωπίζοντας τον πανικό. Σε Σκέψεις και Συναισθήματα: Ο έλεγχος των διαθέσεών σας και της ζωής σας, 4η έκδοση, σελ. 85-104. Όκλαντ, Καλιφόρνια: Νέος Harbinger.

McKay Μ, et αϊ. (2011). Αποκάλυψη αυτόματων σκέψεων. Σε σκέψεις και συναισθήματα: Έλεγχος των διαθέσεών σας και της ζωής σας, 4η έκδοση, σελ. 15-25. Όκλαντ, Καλιφόρνια: Νέος Harbinger.

Newman CF, Beck ΑΤ (2009). Γνωστική θεραπεία. Στο BJ Sadock et3ΐ., Eds., Kaplan και Sadock’s Comprehensive ΡβυοΙοοΗ of Psychiatry, 9th ed., Τόμος 2, σελ. 2857-2873. Φιλαδέλφεια: Lippincott Williams και Wilkins.

Catherine D. Serio, PhD – Θεραπεία Συμπεριφοράς Sue Barton, PhD, PsyD – Υγεία Συμπεριφοράς

14 Νοεμβρίου 2014

της νέας σειράς ηλεκτρονικών μηνυμάτων σχετικά με τη διάγνωση, τη θεραπεία και τη διαβίωση με διαταραχή διατροφικής κατανάλωσης