οδοντιατρική φροντίδα: το βούρτσισμα των δοντιών σας

Τάσεις στοματικής υγείας

Τα δόντια σας μπορούν να διαρκέσουν μια ζωή εάν yo? πρακτική βασική οδοντιατρική περίθαλψη, η οποία περιλαμβάνει το βούρτσισμα και το νήπιο κανονικό? να τρώτε μια υγιεινή διατροφή στο στόμα και να επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας και / ή οδοντίατρος για τακτικούς ελέγχους και καθαρισμούς. Η ανάπτυξη καλών συνήθων οδοντιατρικής είναι ο καλύτερος τρόπος πρόληψης. φθορά των δοντιών; ασθένεια των ούλων.

Όταν πετάς; Τα δόντια σου

Συνδεθείτε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Ο τύπος του νήματος που χρησιμοποιείτε δεν είναι? σπουδαίος. Επιλέξτε τον τύπο και τη γεύση που σας αρέσει περισσότερο. Όταν το νήμα σας teet? χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες μεθόδους

Απαλλάξτε απαλά το νήμα ανάμεσα στα δόντια προς τα ούλα. Καμπυλώστε το νήμα γύρω από κάθε δόντι σε σχήμα U και τραβήξτε το απαλά κάτω από το κορμό. γραμμή. Μετακινήστε το νήμα σταθερά προς τα επάνω και προς τα κάτω αρκετές φορές για να το ξύσετε. τιμητική πλαξ. Πετώντας το νήμα μέσα και έξω μεταξύ του teet? χωρίς απόξεση δεν θα αφαιρέσει πολύ πλάκα και μπορεί να βλάψει τα ούλα σας.

Ένα πλαστικό εργαλείο νήματος κάνει το πλέξιμο πιο εύκολο. Παιδικό-siz; τα εργαλεία οδοντικού νήματος είναι διαθέσιμα για να χρησιμοποιήσουν οι γονείς για να νήμα τα δόντια των παιδιών τους. Διατίθενται στα περισσότερα φαρμακεία.

Εάν τα ούλα σας αιμορραγούν όταν yo? το νήμα, η αιμορραγία θα πρέπει να σταματήσει καθώς τα ούλα σας γίνονται υγιέστερα και αυστηρότερα. στα δόντια σας.

Robinson PG, et αϊ. (2005). Εγχειρίδιο εναντίον powere; οδοντόβουρτσα για την στοματική υγεία. Cochrane Database of Systematic Reviews (2). Οξφόρδη: Ενημέρωση λογισμικού.

Ε. Gregory Thompson, MD – Εσωτερική ιατρική? Arden Christen, DDS, MSD, MA, FACD – Οδοντιατρική

14 Νοεμβρίου 2014

Θα βρείτε συμβουλές και κόλπα, καθώς και τα τελευταία νέα και έρευνες για την προφορική υγεία.

Είστε τώρα

Μόνο το 18,5% πολλών ανθρώπων στον κόσμο δεν πλένεται ποτέ. Λείπετε με έναν απλό τρόπο να κάνετε μεγάλη διαφορά στην υγεία του στόματος σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά βουρτσίζετε, η πλάκα εξακολουθεί να σχηματίζεται ανάμεσα στα δόντια σας και κατά μήκος των ούλων σας. Το νήμα αφαιρεί τα τρόφιμα που παγιδεύονται μεταξύ των δοντιών και αφαιρεί το φιλμ βακτηριδίων που σχηματίζεται εκεί πριν μετατραπεί σε πλάκα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των ούλων (ουλίτιδα), κοιλότητες και απώλεια δοντιών. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα δόντι για να ξεκινήσετε.

Είστε ένας από το 31% των πολλών ανθρώπων στον κόσμο που δεν καθηλώνουν καθημερινά. Λείπετε με έναν απλό τρόπο να κάνετε μεγάλη διαφορά στην υγεία του στόματος σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά βουρτσίζετε, η πλάκα εξακολουθεί να σχηματίζεται ανάμεσα στα δόντια σας και κατά μήκος των ούλων σας. Οι τρίχες οδοντόβουρτσας από μόνες τους δεν μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά μεταξύ αυτών των στενών χώρων. Το νήπιο απομακρύνει έως και το 80% της μεμβράνης που σκληραίνει στην πλάκα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των ούλων (ουλίτιδα), κοιλότητες και απώλεια δοντιών. Στόχος για άλλες 3 μέρες!

Είστε ένας από το 31% πολλών ανθρώπων στον κόσμο που δεν καθηλώνουν καθημερινά, αλλά είστε σε καλό δρόμο για να κάνετε θετικό αντίκτυπο στα δόντια και τα ούλα σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά βουρτσίζετε, η πλάκα εξακολουθεί να σχηματίζεται ανάμεσα στα δόντια σας και κατά μήκος των ούλων σας. Οι τρίχες οδοντόβουρτσας από μόνες τους δεν μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά μεταξύ αυτών των στενών χώρων. Το νήπιο απομακρύνει έως και το 80% της μεμβράνης που σκληραίνει στην πλάκα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των ούλων (ουλίτιδα), κοιλότητες και απώλεια δοντιών. Στόχος για όλες τις 7 ημέρες!

Μόνο το 50,5% των ανθρώπων του κόσμου είναι καθημερινά, και καλό για σας είναι ότι είστε ένας από αυτούς! Ανεξάρτητα από το πόσο καλά βουρτσίζετε, η πλάκα εξακολουθεί να σχηματίζεται ανάμεσα στα δόντια σας και κατά μήκος των ούλων σας. Οι τρίχες οδοντόβουρτσας από μόνες τους δεν μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά μεταξύ αυτών των στενών χώρων. Το νήπιο απομακρύνει έως και το 80% της μεμβράνης που σκληραίνει στην πλάκα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των ούλων (ουλίτιδα), κοιλότητες και απώλεια δοντιών. Συγχαρητήρια για την καλή σας στοματική υγιεινή συνήθεια!

Θα βρείτε συμβουλές και κόλπα καθώς και τα τελευταία νέα και έρευνες για την προφορική υγεία.

ΠΗΓΕΣ

Οδοντιατρική Εταιρεία, Υγιείς Άνθρωποι 2010